Το Pine , ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store

Δημοσιεύθηκε από τον Δημήτρης Β. στις 09/05/2021.

Αυτή την εβδομάδα στο Epic Games Store , μπορούμε να πάρουμε δωρεάν το Pine, ένα open-world action adventure παιχνίδι που παίρνει μέρος  σε ένα προσομοιωμένο κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι δεν έφτασαν ποτέ στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Απόκτησε το δωρεάν έως την Πέμπτη 13 Μαϊου , 18:00 ώρα Ελλάδος.

 

Λίγα λόγια για το παιχνίδι :
   Το Pine είναι ένα open world adventure παιχνίδι προσομοίωσης. Στον μαγευτικό κόσμο του Albamare, αναλαμβάνεις τον ρόλο του Hue, ενός έξυπνου ενήλικα που πρέπει να εξερευνήσει , να πολεμήσει και να συνεργαστεί , σε ένα κόσμο γεμάτο πλάσματα που είναι πολύ πιο έξυπνα απο τους ανθρώπους. Καθώς αναζητάς ένα νέο μέρος για να εγκατασταθεί η φυλή σου, πρέπει να ασχοληθείς και να κατανοήσεις την μεγάλης κλίμακας οικολογία του Albamare.

Πώς να το αποκτήσεις : 

Απλά επισκέψου τη σελίδα του Epic Games Store μέχρι τις 13 Μαϊου , πρόσθεσε το παιχνίδι στο καλάθι σου και κάνε checkout. Μετά απο αυτό, είναι δικό σου για πάντα.


Θέλεις περισσότερα δωρεάν παιχνίδια για PC και όχι μόνο; Γίνε μέλος στο Discord μας και στο Facebook προκειμένου  να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για μελλοντικά giveaways.

 

Ε ψιτ! Μην ξεχνιέσαι!
Κάνε εγγραφή για να μην μείνεις εκτός... παιχνιδιού!
Gaming news, Discord server updates και πολλά άλλα… Κάνε εγγραφή τώρα για όλα τα νέα του Greek Titans Community!
Invalid email address