Το The Lion’s Song , ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store

Δημοσιεύθηκε από τον Δημήτρης Β. στις 15/05/2021.

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε με το Epic Games Store να μας προσφέρει αυτή τη φορά το The Lions Song , δωρεάν φυσικά, μέχρι τις 20 Μαίου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Μείνετε συντονισμένοι γιατί την επόμενη εβδομάδα μας περιμένει ένα mystery game , κάτι το οποίο το Epic Games Store δεν συνηθίζει να κάνει. Θα είναι άραγε κάποιος μεγάλος τίτλος; Ας το ελπίσουμε!

Έχοντας κερδίσει 3 βραβεία, πράγμα ενδιαφέρον για παιχνίδι που μας προσφέρεται δωρεάν, το The Lions Song εξερευνά τις ιστορίες επιστημόνων και καλλιτεχνών στην Αυστρία,  την δεκαετία του 1920, καθώς προσπαθούν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν. Κάθε επισόδειο μας δείχνει την οπτική πλευρά κάποιου που αντιμετωπίζει κάποια συγκεκριμένη δυσκολία στη ζωή του.  Τα τρία αυτά επισόδεια μας διηγούνται ιστορίες των εξής ανθρώπων  :
Ενός ταλαντούχου συνθέτη,  ο οποίος προσπαθέι να ξεπεράσει το λεγόμενο “writer’s block ” , δηλαδή προσπαθεί να βρεί έμπνευση και ιδέες για κάτι καινούργιο στο έργο που δημιουργεί.
Ενός ζωγράφου που ωριμάζει μέσω των διάφορων δυσκολιών που του παρουσιάζονται
Μίας πανέξυπνης μαθηματικού που προσπαθεί να διαπρέψει σε ένα τομέα ο οποίος κυριαρχείται απο άντρες.

Μετά απο τα τρία αυτά επισόδεια , έρχεται το τέταρτο και τελευταίο επισόδειο που φέρνει και τους 3 χαρακτήρες μαζί για να δούμε τη συνέχεια των ιστοριών τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα τρέλερ και να πάρετε μια ιδέα για το παιχνίδι.

Πώς να το αποκήσεις;
Απλά επισκέψου τη σελίδα του Epic Games Store μέχρι τις 20 Μαϊου , πρόσθεσε το παιχνίδι στο καλάθι σου και κάνε checkout. Μετά απο αυτό, είναι δικό σου για πάντα.


Θέλεις περισσότερα δωρεάν παιχνίδια για PC και όχι μόνο; Γίνε μέλος στο Discord μας και στο Facebook προκειμένου  να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για μελλοντικά giveaways.

Ε ψιτ! Μην ξεχνιέσαι!
Κάνε εγγραφή για να μην μείνεις εκτός... παιχνιδιού!
Gaming news, Discord server updates και πολλά άλλα… Κάνε εγγραφή τώρα για όλα τα νέα του Greek Titans Community!
Invalid email address