Το Frostpunk ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store

Δημοσιεύθηκε από τον Δημήτρης Β. στις 05/06/2021.

Αν είχατε βάλει στο μάτι τον μεταποκαλυπτικό κόσμο του Frostpunk ,αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να βιώσετε τις βάναυσες γοητείες της επιβίωσης που κυριαρχούν σε αυτόν τον τίτλο του 11 Bit Studios, τώρα είναι η στιγμή καθώς θα έχετε την ευκαιρία να το πάρετε δωρεάν απο το Epic Games Store μέχρι και τις 10 Ιουνίου.

To Frostpunk, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, είναι μια συναρπαστική αν και αποφασιστικά εξαντλητική εμπειρία. Είναι ένας τίτλος που συνδυάζει το στοιχείο της επιβίωσης με την οικοδόμηση και άνθιση της πόλης στην οποία βρίσκεσαι, που προκαλεί τους παίκτες να παραμείνουν ζωντανοί και να ευδοκιμάσουν ,όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό.
Η επιβίωση αυτή γίνεται εφικτή με την καθιέρωση ενός οικισμού με μία τεράστια γεννήτρια στο κέντρο του, μία συσκευή η οποία βέβαια απαιτεί πολλά καύσιμα αλλα προσφέρει λίγη ζεστασιά στον πλυθυσμό.

Δυστηχώς , το κλίμα του μεταποκαλυπτικού αυτού κόσμου θα χειροτερέψει και οι πάικτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύσκολες ηθικά αποφάσεις ,’οπως το να βάλουν τα παιδιά να δουλέψουν ή να σκοτώσουν τους αρρώστους , προκειμένου να αποφευχθούν δυνητικά καταστροφικά αποτελέσματα.

Η επόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί το τέλος των Mystery Games , ποιός θα είναι άραγε ο τελευταίος μυστήριος  τίτλος που μας επιφυλλάσει το Epic Games Store; Μείνετε συντονισμένοι!

Πώς να το αποκήσεις;

Απλά επισκέψου τη σελίδα του Epic Games Store μέχρι τις 10 Ιουνίου , πρόσθεσε το παιχνίδι στο καλάθι σου και κάνε checkout. Μετά απο αυτό, είναι δικό σου για πάντα.


Θέλεις περισσότερα δωρεάν παιχνίδια για PC και όχι μόνο; Γίνε μέλος στο Discord μας και στο Facebook προκειμένου  να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για μελλοντικά giveaways.

Ε ψιτ! Μην ξεχνιέσαι!
Κάνε εγγραφή για να μην μείνεις εκτός... παιχνιδιού!
Gaming news, Discord server updates και πολλά άλλα… Κάνε εγγραφή τώρα για όλα τα νέα του Greek Titans Community!
Invalid email address