4 Χρόνια GREEK TITANS! Overwatch Giveaway!

We are hope, we are justice, we are OVERWATCH!

Οι GREEK TITANS (GAMING COMMUNITY), με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων (και πλέον) χρόνων λειτουργίας και το «σπάσιμο» του φράγματος των 1000 μελών, για να ευχαριστήσει όλους εσάς, αλλά και για να καλωσορίσει τα νέα μέλη, διοργανώνει giveaway με έπαθλο ένα OVERWATCH serial key (PC)!

Για να δηλώσετε συμμετοχή χρειάζονται τρία απλά βήματα:

1. Γίνετε συνδρομητής στο κανάλι μας στο YouTube, και
2. Μπείτε στο
Discord και γίνετε μέλος σε κάποια από τις clan ή ομάδες του community
3. Αφήστε ένα σχόλιο με το Discord username σας σε αυτό το video

Η δήλωση συμμετοχών ξεκινάει από τώρα και η κλήρωση για τον νικητή θα γίνει στις 15/12! Πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να κερδίσετε σε περίπτωση που κληρωθείτε, ειναι να είστε ενεργό μέλος σε κάποια από τις clans ή ομάδες του community τη στιγμή της κλήρωσης!

GET OFF MY LAWN και δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ στα σχόλια του video!

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά μέλος. ΠΡΟΣΟΧΗ! Άτομα που αφήνουν παραπάνω από ένα σχόλιο αποκλείονται αυτόματα από τη διαδικασία.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του community που έχουν rank από officer και κάτω και ανήκουν σε κάποια από τις clan (Diablo 3, Warframe, LoL, GuildWars 2, Black Desert Online, Elder Scrolls Online) ή τις ομάδες μας (Overwatch, PUBG, Fortnite, CS: GO). Αποκλείονται Game Leaders και το Administrative team (admins, mods, community team) για ευνόητους λόγους.

3. Η επιλογή του νικητή και των επιλαχόντων θα γίνει μετά από τυχαία επιλογή comment στο YouTube video που αναφέρουμε παραπάνω με κάποιο από τα γνωστά “random comment picker” που χρησιμοποιούνται στο YouTube για αντίστοιχες κληρώσεις. Παράλληλα με τον νικητή θα κληρωθούν και δέκα (10) επιλαχόντες.

4. Το username που θα αφήσετε στο σχόλιο στο YouTube video θα πρέπει να ταιριάζει με αυτό που χρησιμοποιείτε στο Discord. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κερδίσετε και δεν μπορέσουμε να σας βρούμε στο Discord με το username που έχετε δηλώσει, ακυρώνεται η συμμετοχή σας και τη θέση σας παίρνει κάποιος από τους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που ούτε τότε αναδειχθεί νικητής, γίνεται εκ νέου κλήρωση.

5. Μετά την ανακοίνωση του νικητή θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του στο Discord για να κανονίσουμε τη παράδοσης του serial key μέσω κάποιας social media πλατφόρμας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν ολοκληρωθεί η επικοινωνία από μέρους του νικητή εντός 2 ημερών από τη στιγμή την ανάδειξής του, τότε ακυρώνεται η συμμετοχή σας και τη θέση σας παίρνει κάποιος από τους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που ούτε τότε αναδειχθεί νικητής, γίνεται εκ νέου κλήρωση.

Ε ψιτ! Μην ξεχνιέσαι!
Κάνε εγγραφή για να μην μείνεις εκτός... παιχνιδιού!
Gaming news, Discord server updates και πολλά άλλα… Κάνε εγγραφή τώρα για όλα τα νέα του Greek Titans Community!
Invalid email address