Τι είναι οι Greek Titans;

Οι Greek Titans είναι μια gaming κοινότητα που λατρεύει τα video games. Είτε μιλάμε για online είτε για casual gaming, στην online παρέα μας μπορείς να βρεις άτομα για να παίξεις και να μιλήσεις για τα αγαπημένα σου games.

Πως μπορώ να γίνω μέλος σας;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στον server μας στο Discord. Εκεί θα βρεις άτομα για να σε καλωσορίσουν και οδηγίες για να σε κατατοπίσουν. Το Discord μας επιτρέπει να επικοινωνούμε μέσω voice ή text ενώ παίζουμε και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείς να το τρέξεις από το browser, τον υπολογιστή ή το κινητό σου.

Γιατί να γίνω μέλος σας;

Οι Greek Titans είναι ένα διαδικτυακό καταφύγιο φτιαγμένο απο gamers για gamers. Σκοπός μας είναι να απολαμβάνουμε το gaming παρέα με τους φίλους μας και να βοηθάμε νέους παίκτες να ανακαλύπτουν νέους κόσμους. Αν ψάχνεις κάτι αντίστοιχο ή αν έχεις βαρεθεί τα “στρατιωτικού τύπου” clans/communities τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Τι χρειάζεται για να ενταχθώ σε κάποια clan;

Τίποτα πέρα από όρεξη για gaming! Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί σε level, εμπειρία ή γνώσεις γύρω από το game, κλπ για καμία από τις clans ή ομάδες μας. Απλά συνδεθείτε στο Discord, ακολουθείστε τις οδηγίες και ζητήστε από κάποιον Leader ή Officer να σας προσκαλέσει in game.

Μπορώ να ανήκω σε πολλές clan ταυτόχρονα;

Εννοείται! Το Community έχει τέτοια μορφή και σκοπό ώστε οι ομάδες και οι clans να αλληλοστηρίζονται. Υπάρχουν μέλη που ανήκουν σε δύο, τρεις ή και περισσότερες clans ταυτόχρονα καθώς παίζουν παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Πως λειτουργεί το Community;

Πυρήνας του Community είναι τα μέλη που το απαρτίζουν. Χωρίς αυτά το Community δεν έχει λόγο ύπαρξης. Εκτός από τα μέλη όμως υπάρχει και ο “σκελετός” της κοινότητας που αποτελείται από τρεις ομάδες:

  • την Ομάδα Διαχείρισης (Administration Team),
  • την Ομάδα Υποστήριξης (Community Team) και
  • τους Game Leaders (και Officers).

Οι αρμοδιότητες των ομάδων χωρίζονται ως εξής:

  • Η Ομάδα Διαχείρισης είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση/υποστήριξη του server και οτιδήποτε αφορά το Community εντός και εκτός Discord,
  • η Ομάδα Υποστήριξης είναι υπεύθυνη για το moderation του server και το promotion του Community, και
  • οι Game Leaders είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση της clan του game στο οποίο είναι επικεφαλής, με τους Officers να έχουν βοηθητικό ρόλο.

Μπορώ να γίνω Game Leader ή Officer;

Όλοι οι ρόλοι είναι ανοιχτοί για τους πάντες. Αν πραγματικά σας αρέσει το game το οποίο παίζεται και θέλετε να προσφέρετε κάτι το παραπάνω στη clan/ομάδα σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε να γίνετε Officer από τον Game Leader και αυτός θα αποφασίσει. Οι Game Leaders ορίζονται μόνο από την Ομάδα Διαχείρισης και μόνο μετά από πρόταση κάποιου παλαιότερου και έμπιστου μέλους.

Γιατί “Greek” Titans;

Είμαστε ένα Ελληνόφωνο community και όχι απλά ένα Ελληνικό community. Η λέξη “Greek” υποδηλώνει τη γλώσσα επικοινωνίας μας και μόνο. Το community είναι ανοικτό για όσους μιλούν ή καταλαβαίνουν Ελληνικά ανεξαρτήτως καταγωγής κλπ.

Ασχολείστε με κάτι άλλο πέρα από το gaming;

Εκτός από τις clans/ομάδες στα διάφορα games του Community, υπάρχει και ομάδα που ασχολούνται με D&D. Αν παίζετε pen-and-paper RPGs, είτε σαν παίκτης είτε σαν DM, ζητήστε να μπείτε στην αντίστοιχη ομάδα για να λάβετε μέρος σε κάποιο πάρτι ή απλά για έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με άλλα άτομα γύρω από D&D.

Που αλλού μπορώ να σας βρω;

Ο πυρήνας της κοινότητάς είναι ο Discord server μας που φιλοξενεί τη δραστηριότητα των clans/ομάδων μας. Επίσης, μπορείς να μας βρεις στη σελίδα μας στο Facebook, στο κανάλι μας στο YouTube και φυσικά στο website που βρίσκεσαι τώρα 😉

Πως μπορώ να προσκαλέσω κάποιον στο Discord;

Για να προσκαλέσετε κάποιον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο (με δεξί click ⇨ αντιγραφή συνδέσμου): https://discord.gg/cEcy53C.