Το PATH OF EXILE είναι ένα action RPG παιχνίδι που εκτυλίσσεται στο σκοτεινό κόσμο του Wraeclast, τόπο εξορίας εγκληματιών και αντιφρονούντων του καθεστώτος της Oriath. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά στις 23 Οκτωβρίου του 2013 από την Grinding Gear Games και έκτοτε λαμβάνει τακτικά updates με την μορφή expansions και leagues (σσ: αντίστοιχο των seasons για όσους έρχονται από το Diablo 3). Είναι εντελώς δωρεάν και τα microtransactions (MTX) που υπάρχουν στο store του παιχνιδιού είναι αποκλειστικά εμφανισιακού χαρακτήρα (cosmetics) και δεν επιρρεάζουν με κανένα τρόπο τις επιδόσεις κατά το gameplay.

Σαν παιχνίδι το PATH OF EXILE ακολουθεί πιστά την «συνταγή» του Diablo 2 και για αρκετούς προσφέρει μεγαλύτερο βάθος, ποικιλία και ευελιξία στα builds που μπορεί να παίξει κανείς· οι προσθήκες και το rebalancing που γίνονται με κάθε league εξασφαλίζουν πως -σχεδόν- τίποτα δεν μένει στάσιμο στο πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας έτσι τρομερό replayability ακόμα και στους «βετεράνους» του παιχνιδιού.

Εαν ψάχνετε μια Ελληνική guild στο PATH OF EXILE, θα μας βρείτε in-game αναζητώντας Greek Titans Community στη καρτέλα GUILD του social menu ή κάνοντας whisper στον JonLorde. Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε και να μας ζητήσετε invitation στο Discord μας: https://discord.gg/cEcy53C. Η guild είναι ανοικτή για παίκτες όλων των επιπέδων.

Τα λέμε στο Wraeclast, Exiles…