Το όνομα Amazon συνδέεται με τις μεγάλες εγχώριες και διεθνείς αγορές, αυτομάτως αυξάνοντας τις προσδοκίες για τον κλάδο των παιχνιδιών. Η συγκεκριμένη εταιρεία μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του Thrones & Liberty, ενός επερχόμενου παιχνιδιού που αναμένεται να προσφέρει απίστευτες περιπέτειες και δράση στους παίκτες.

Ανυπομονούμε όλοι να δούμε αυτό το παιχνίδι να κυκλοφορεί στην αγορά και να ξεκινήσουμε το περιπετειώδες ταξίδι μας σε αυτόν τον απίθανο κόσμο. Το Thrones & Liberty είναι ένας συνδυασμός φαντασίας και ιστορικής αρμονίας, ενώ παράλληλα παρέχει ανθρωποκεντρική πλοκή.

Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο χωρισμένο από την αρχαιότητα, καθώς οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο τους στις πιο σημαντικές πραγματικές συγκρούσεις της ανθρώπινης ιστορίας. Από την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει εμπνευστεί από τη σειρά του HBO “Παιχνίδια του Στέμματος”, καθώς και από άλλες θρυλικές ιστορίες.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα, τον επίσημο εκπρόσωπο της φανταστικής τους προσωπικότητας, και να περιπλανηθούν στον κόσμο για να μάθουν τα μυστικά του. Μέσω του συστήματος εξελίξεων, ο χαρακτήρας των παικτών θα αναπτύσσεται και θα βελτιώνεται, δίνοντας περαιτέρω κίνητρο για περισσότερη παιχνιδιάρικη εμπειρία.

Το Thrones & Liberty αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για την ευκαιρία να απολαύσουμε την εμπειρία του. Με σκηνές δράσης, εξερεύνησης και απρόσκοπτης περιπέτειας, αυτό το παιχνίδι δεν θα απογοητεύσει τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Αναμένουμε να παίξουμε με μεγάλη ανυπομονησία και να δούμε τον εντυπωσιακό κόσμο που μας περιμένει.

Οι Greek Titans θα έχουν παρουσία στο παιχνίδι – ελάτε να συνδεθούμε!