Ενώ οι Greek Titans είναι γνωστοί για την επιτυχημένη τους πορεία στο χώρο του esports, λίγοι γνωρίζουν ότι ασχολούνται και με το παιχνίδι Guild Wars 2. Μέλη της ομάδας έχουν αποκαλύψει ότι ασχολούνται με το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό και έχουν αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία στην κοινότητα.

Το Guild Wars 2 είναι ένα παιχνίδι ρόλων που αναπτύχθηκε από την ArenaNet και κυκλοφόρησε το 2012. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τον δυναμικό του κόσμο, τα μοναδικά συστήματα μάχης και την εκπληκτική γραφική απεικόνιση. Η κοινότητα του παιχνιδιού είναι πολύ δραστήρια και αποτελείται από παίκτες από όλον τον κόσμο.

Οι Greek Titans έχουν αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία στην κοινότητα του Guild Wars 2.

Οι Greek Titans παίζουν Guild Wars 2 επειδή τους αρέσει η ποικιλότητα και η δυναμική του κόσμου του παιχνιδιού. Επίσης, τους αρέσουν τα πολυάριθμα επίπεδα και οι προκλήσεις που προσφέρει το παιχνίδι. Η ικανότητα να συνεργάζονται ως ομάδα επίσης αποτελεί προσόν για τους Greek Titans στο παιχνίδι αυτό.

Συνολικά, οι Greek Titans φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει μια υπερβαίνουσα παρουσία στον κόσμο του Guild Wars 2. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι μια ομάδα που επιδίδεται σε ποικίλους τομείς και διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων στο χώρο των esports. Το έργο της ομάδας πρέπει να αναγνωριστεί για την προσπάθεια που καταβάλλει για να προάγει το παιχνίδι και να βελτιώνει την εικόνα της κοινότητας του Guild Wars 2.