Γρήγορο level up 1-80

Δημοσιεύθηκε από τον Ανδρόνικο Κοκιαντώνη στις 19/04/2018.

Levels 1-35

Συνήθως τα level αυτά είναι τα πιο αργά λόγω του ότι ο παίκτης δεν είναι ακόμα σε θέση να συμμετέχει δυναμικά σε dungeon και να χειριστεί αποτελεσματικά και γρήγορα τα εχθρικά mobs. Oι καλύτεροι τρόποι για να φτάσεις γρήγορα level 35 είναι το Map Completion(Ανακάλυψη νέων waypoint,Point of Interest) καθώς και η ολοκλήρωση της προσωπικής ιστορίας του κάθε χαρακτήρα. Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να ξεκλειδώσεις τα Waypoints για Queensdale,Plains of Ashford και Caledon Forest. Αυτό είναι βολικό, γιατί όταν φτάσεις level 15, μπορείς να συμμετέχεις σε dungeon όπως το Caudecus’ Manor, Ascalonian Catacombs και Twillight Arbor. Προτού το κάνεις αυτό βέβαια πρέπει να ολοκληρώσεις το tutorial και να ταξιδέψεις στο Lion’s Arch, όπου θα βρείς πύλες για τις περιοχές που επιθυμείς. Μόλις έχες ξεκλειδώσει αυτές τις τρείς πόλεις, κατευθύνσου έξω απο τις κύριες πύλες τους και ξεκίνα την εξερεύνηση των περιοχών. Με την ολοκλήρωση τους θα έχεις φτάσει level 15 μέσα σε δύο ώρες. Μαζί με την εξερεύνηση μήν ξεχνάς να μαζεύεις και crafting materials που θα βρίσκεις στον δρόμο σου (nodes) καθώς σου δίνουν σημαντικό experience. Απο εδώ, συνεχίζεις ολοκληρώνοντας το προσωπικό σου story. Παρόλο που θα είσαι μεγαλύτερα level από αυτά που απαιτούνται, θα έχεις την δυνατότητα να τελειώσεις γρήγορα παίρνοντας όλο το xp. Συνεχίζεις το story μέχρι το level 25.
To level up μέχρι τα 35 είναι δική σου επιλογή. Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές όπως :
-Edge of the Mists : Το να ακολουθείς ομάδες που έχουν επικεφαλή έναν Commander , προσφέρει γρήγορη ολοκλήρωση διάφορων event, τα οποία σου δίνουν τεράστια ποσότητα experience. Μερικές φορές όμως μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αν οι αντίπαλες ομάδες σας κυνηγάνε συνεχώς. Επίσης με την ολοκλήρωση του σωστού reward track, παίρνεις αρκετά Tomes of Knowledge που σου προσφέρουν ένα level μετά την χρησιμοποίηση τους.
-PvP : Αρκετά Tomes of Knowledge μπορείς να αποκτήσεις επίσης με την ολοκλήρωση reward track του PvP. Το mode αυτό προτείνεται για παίκτες που είναι εξοικειωμένοι με τα mechanic και το meta του Guild wars 2
-Crafting : Αν έχεις αρκετά gold στην διάθεση σου, μπορείς να ξεκινήσεις να ανεβάζεις το level σου στο craft. Κάθε profession σου δίνει γύρω στα 10 level σίγουρα αλλά είναι αρκετά ακριβό καθώς κοστίζει περίπου 50 gold ανά επάγγελμα. Το πιο εύκολο για να ξεκινήσεις είναι το chef.
-Μap Completion : Ολοκληρώνοντας τις περιοχές που σε στέλνει το personal story σου θα δεις ότι θα μαζεύεις αρκετό experience καθώς και gold. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να συνεχίσεις να μαζεύεις crafting materials όπου τα συναντάς και να συμμετέχεις σε διάφορα events που λαμβάνουν μέρος στην περιοχή που βρίσκεσαι. Σε σύγκριση με το PvP και το Edge of the Mists είναι ο πιο αργός τρόπος για να ανέβεις σε level αλλά θα αποκτήσεις αρκετά materials και gold για τον χαρακτήρα σου

 

Levels 35-60

Στα level αυτά έχεις την ευκαιρία να ανέβεις γρήγορα ολοκληρώνοντας dungeons. Αν έχεις μια ομάδα που κάνει και έχει εμπειρία θα είναι ακόμα πιο γρήγορη υπόθεση. Παίρνεις περίπου 1 level με την ολοκλήρωση κάθε explorable dungeon path οπότε είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να ανέβεις αν βέβαια έχεις μια ομάδα που τα πηγαίνει καλά. Ξεκινάς από το Ascalonian Catacombs στο Plains of Ashford καθώς είναι το πιο εύκολο. Καθώς κάνεις τα dungeon runs καλό θα ήταν να αρχίζεις να μαζεύεις τα Traits σου. Είναι προτεινόμενο να παίρνεις αυτά τα Traits , κάνοντας αυτό που σου ζητάει το κάθε Trait. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείς χρήματα και παίρνεις περισσότερο experience. Όταν φτάσεις level 45 μπορείς να κάνεις τα explorable dungeon paths στο Caudecus’ Manor παράλληλα με αυτά στο Ascalonian Catacombs. Αυτό θα σου παρέχει επιπλέον 6 explorable paths για να ολοκληρώνεις κάθε μέρα. Στα level 55 θα ξεκινήσεις το Twillight Arbor που σου παρέχει επιπλέον 2 Explorable Paths.

 

Levels 60-80

Όταν φτάσεις level 60 θα πρέπει να ξεκινήσεις να ξεκλειδώνεις τα Master Tier Traits. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσεις όλα τα δέντρα και να αποκτήσεις κάθε Trait. Κάνοντας αυτό θα αποκτήσεις σημαντικό ποσό experience και θα εξοικονομήσεις σημαντικό ποσό gold.
Σε αυτά τα level θα πας στο Dredgehaunt Cliffs και στο Fireheart Rise. Σε αυτές τις τοποθεσίες θα βρεις δυο ακόμα dungeon, το Sorrow’s Embrace και το Citadel of Flame.
Όταν φτάσεις level 65 μπορείς να συμμετέχεις στα path του Sorrow’s Embrace. Θα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 11 συνολικά dungeon paths.
Αφού ασχοληθείς με το Sorrows’ Embrace αρκετά ώστε να φτάσεις level 75, μπορείς να ξεκινήσεις το Citadel of Flame που σου προσφέρει μερικά από τα πιο γρήγορα dungeon paths στο παιχνίδι. Ολοκληρώνοντας τα θα δεις ότι δεν θα δυσκολευτείς να φτάσεις γρήγορα στο level 80.
Μερικά dungeon paths είναι πιο γρήγορα από τα άλλα .
Συγκεκριμένα :
⦁ Ascalonian Catacombs- Path 3 και έπειτα Path 1. Πολλοί αποφεύγουν το Path 2
⦁ Caudecus Manor – Path 2, αρκετά γρήγορο αλλά οι περισσότεροι ολοκληρώνουν το Path 1 και αποφεύγουν το Path 3
⦁ Twilight Arbor – “Up” Path, και έπειτα “Forward,Forward”
⦁ Sorrows Embrace – Path 1 και Path 3. Πολλοί αποφεύγουν το Path 2
⦁ Citadel of Flame – Path 1 και Path 2 . Πολλοί αποφεύγουν το Path 3
⦁ Crucible of Eternity – Όλα τα path τείνουν να είναι το ίδιο γρήγορα
⦁ Honor of the Wave – Όλα τα path τείνουν να είναι το ίδιο γρήγορα
⦁ Arah- Path 1,2, 3 τείνουν να είναι το ίδιο γρήγορα. Το Path 4 είναι αργότερο και πιο δύσκολο.