1) Αγοράζουμε Clubhouse (αν έχουμε από Epic το GTA τότε είναι free) απο το κινητο παμε στο internet και ψαχνουμε το Maze Bank Foreclosure. Απο εκει μπορουμε να αγορασουμε Clubhouses, Bunkers, Hangars, Facilities, Nightclubs και Arcades.

2) Αν το έχουμε από Epic τότε μας έχει free μια επιχείρηση το Counterffeit Cash ,το οποιο αγοραζουμε απο τον υπολογιστη στο Clubhouse, και το Bunker. Tα παίρνουμε και τα σετάρουμε (δεν τα κάνουμε upgrade). Αν δεν έχουμε το πακέτο που έδινε η epic αγνοούμε αυτό το βήμα.

3) Αγοράζουμε (τις πιο φθηνές) Cocaine και Methamphetamine businesses, παλι απο τον υπολογιστη στο Clubhouse, και τις σετάρουμε (δεν τα κάνουμε upgrade).

4) Με τα πρώτα λεφτά που παίρνουμε παίρνουμε Kosatka και μας ξεκλειδώνει το Cayo Perico Heist το οποίο μπορούμε να κανουμε solo για περισσοτερο κερδος.

5) Μετά από 2 περίπου Cayo Perico Heists θα μπορέσουμε να αγοράσουμε το ελικόπτερό του, το Sparrow, με το οποίο θα κάνουμε τα Preps του Heist πιο γρήγορα.

6) Κάνουμε upgrade τα businesses που εχουμε αγορασει.

7) Αγοράζουμε Bunker και το κάνουμε upgrade. Και να έχουμε το free, αγοράζουμε ένα που να είναι οσο γίνετε στο κέντρο όλου το map.

8) Αγοράζουμε Nightclub και το κάνουμε upgrade.

9) Αγοράζουμε και άλλες επιχειρήσεις μέχρι να φτάσουμε 5 στο σύνολο και κάνουμε Hire 5 άτομα στο Nightclub να μας βγάζουν προϊόν από αυτές. Οι επιχειρήσεις που είναι επικερδής και συμφέρει το upgrade είναι μόνο Cocaine και Methamphetamine. Τις άλλες τις έχουμε για το Nightclub.

Και αφού έχουν αρχίσει όλα και τρέχουν και Βγάζουμε κέρδος

10) Αγοράζουμε Terrorbyte και κάνουμε 5 αποστολές που θα μας δώσει ώστε να πάρουμε Oppressor MkII για να μας διευκολύνει τις μετακινήσεις μας.

Και τώρα είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το GTA και να αρχίσουμε τις αγορές σε αμάξια, μηχανές, κότερα, αεροπλάνα και ότι άλλο δούμε να μας αρέσει 😊

Αναμεσα απο τα βηματα θα χρειαστει να παρετε Garage, Αυτοκινητα, Σπιτια. Αυτο εξαρταται απο εσας και τα γουστα σας.
Στην αρχη μπορουμε να βγαλουμε λεφτα απο τα Clubhouse Missions που ειναι 10-λεπτα missions τα οποια δινουν λεφτα και Xp.