DIABLO IV – Έρχεται το καλοκαίρι του 2023.

Δημοσιεύθηκε από τον Captain Costas στις 11/02/2023.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2023.

Αποκαλύφθηκε στα βραβεία Game Awards 2022 και το παράθυρο κυκλοφορίας του 2023 περιορίστηκε τελικά, καθώς η Blizzard επιβεβαίωσε την ημερομηνία του Ιουνίου για την πρώτη της έκδοση σε μια open-world εκδοχή της σειράς Action-RPG.

Η ανακοίνωση ημερομηνία κυκλοφορίας έχει νόημα, δεδομένου ότι ορισμένοι παίκτες είχαν ήδη την ευκαιρία να παίξουν Diablo 4. Η Blizzard ξεκίνησε μια κλειστή beta για τους σκληροπυρηνικούς των προηγούμενων παιχνιδιών, αν και κάποια πλάνα είχαν ήδη διαρρεύσει.

Το Diablo 4 ανακοινώθηκε πριν από περισσότερα από τρία χρόνια στο BlizzCon 2019 και έχει αργά αλλά σταθερά γίνει tease από την Blizzard από τότε. Το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε ότι διαθέτει πλήρως προσαρμόσιμους χαρακτήρες και πανοπλίες, που εξακολουθούν να είναι διασκορπισμένοι στις πέντε κατηγορίες των Barbarian, Sorceress, Rogue, Druid, and Necromancer.

Το Diablo 4 θα διαθέτει επίσης ένα Battle Pass, αν και η Blizzard κατέστησε πολύ σαφές μετά τη διαμάχη για το Diablo: Immortal ότι αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει μόνο τις cosmetic αναβαθμίσεις και οι παίκτες «δε θα είναι σε θέση να πληρώσουν για να ανέβουν».

Οι Greek Titans θα ξεκινήσουν μια Guild λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, μείνετε συντονισμένοι…